Lean verbeteren en het succes van jouw project staat of valt vaak met goede coaching. Omdat het niet altijd makkelijk is binnen je eigen organisatie die coaching te vinden organiseren we daarom maandelijks een gratis toegankelijke Sensei-sessie. We behandelen iedere sessie een specifiek Lean thema of vraagstuk en daarnaast krijg je van onze sensei’s en andere deelnemers coaching op de door jou ingebrachte A3.

Waarom een Sensei-sessie?

  • Coaching op je gemaakte A3

  • Leer van de ervaringen van de overige deelnemers

  • Gratis deelname

Voor wie?

Deelname aan de Sensei-sessie is kosteloos en is toegankelijk voor zowel deelnemers en oud deelnemers aan onze opleidingen, als voor mensen die actief bezig zijn om hun eigen proces te verbeteren met behulp van Lean methodes en technieken.

Hoe en wanneer?

Sensei bijeenkomsten doen we vanaf heden online via Microsoft Teams. Instructies voor inbellen ontvang je voorafgaand aan de bijeenkomst.

We starten om 15.00 en afhankelijk van het aantal deelnemers en hun wensen behandelen we eerst een specifiek Lean thema of vraagstuk en is er aansluitend ruimte voor coaching op de door jou ingebrachte A3. De bijeenkomst zal dan tot ongeveer 17.00 duren.