Werken binnen het wereldwijde Lean Global Network met 300 Lean experts? Dat kan! Gelegen in het groene hart van Zeist zoekt het Lean Management Instituut nieuwe medewerkers om samen de wereld te verbeteren!

Waarom werken bij het Lean Management Instituut?

Voor ons geldt: als we Lean doen, dan willen we het ook op de béste manier doen. Daarom zijn we als enige in Nederland nauw verbonden aan de grondleggers van het Lean gedachtegoed, Jim Womack en Dan Jones en de door hen opgerichte organisatie: het Lean Global Network. Zij deden uitvoerig onderzoek en ontwikkelden daarop de Lean methodologie, en publiceerden hierover vele boeken.

Sinds onze oprichting zijn we daarom trots onderdeel van het Lean Global Network, de leidende partij in de wereld als het gaat om Lean. Hierdoor lopen we voorop bij nieuwe ontwikkelingen, hebben we een zeer uitgebreid netwerk van leidende experts wereldwijd, en een ongekende schat aan ervaring in het werken aan vraagstukken in zeer diverse organisaties.

Ons team bestaat uit 10 gedreven en ambitieuze mensen die allemaal bij ons in dienst zijn. Onze trainers hebben allemaal jarenlange praktijkervaring opgedaan als leidinggevende verantwoordelijk voor Lean transformaties.