Het Lean Management Instituut is onderdeel van het Lean Global Network (LGN) met het hoofdkantoor in Boston, USA. LGN is een netwerk van 31 non-profit, missie-gedreven instituten die de verantwoordelijkheid nemen om Lean denken en doen te verspreiden in hun land en regio.

Met ongeveer 300 Lean experts wereldwijd ondersteunen we organisaties in een grote variëteit aan branches en disciplines. Onze definitie van Lean denken & doen: Op systematische wijze ontwikkelen van mensen en continu verbeteren van processen gericht op het creëren van waarde en welvaart met zo min mogelijk consumptie van middelen.

Onze ervaring

Onze ervaring laat zien dat Lean denken en doen kan helpen bij het: verbeteren van de prestaties van organisaties en verhogen van de levensstandaard realiseren van een balans tussen onze toegenomen consumptiewens en het minimaliseren van het gebruik van schaarse middelen en de impact op de omgeving verschaffen van meer voldoening gevend werk en continue ontwikkeling voor iedereen consumenten mogelijk maken meer waarde te creëren in hun steeds drukkere leven. We werken als instituten nauw samen in wat we noemen Co-Learning, Educating and Sharing:

 We werken wereldwijd samen voor onze global clients en ontwikkelen met kernteams oplossingen ‘fit-for-purpose’. Zo werken we bijvoorbeeld actief mee bij het ontwikkelen van compleet nieuwe producten en diensten, opzetten van nieuwe productiefaciliteiten en het ontwikkelen van nieuwe markten. Klanten waarderen onze aanpak, stijl van werken, het hebben van een single point of contact en het feit dat we standaard materiaal ter beschikking hebben in talloze talen.
Door onze kennis en ervaring te bundelen en toegankelijk te maken helpen we onze klanten met een snelle toegang tot state-of-the-art kennis en ervaring. Zo ontwikkelen we snel business games, simulaties, workshop-materiaal, prototypes en veel meer (zowel op aanvraag van onze klanten of op eigen initiatief). Onze opleidingen en workshops worden hoog gewaardeerd en leiden tot aansprekende resultaten. We werken samen met diverse universiteiten en hogescholen zowel in het onderwijs als in onderzoek en ontwikkeling.
We publiceren aansprekende voorbeeldcases, methodieken en inspirerende columns via onze nieuwsbrieven, social media, websites en webmagazine Planet Lean.

LGN5

31 instituten en vertegenwoordigingen wereldwijd!

Executive Committee van het Lean Global Network

René Aernoudts
Aernoudtscopy
John Shook
JohnShookcopy
Roberto Ronzani
RobertoRonzani
Thomas Koch
Koch
Oriol Quatrecasas
Matthew Savas
MattSavas
Dave Brunt
DaveBrunt

Voor meer informatie over het Lean Global Network en onze lokale vertegenwoordiging bezoek graag de LGN-website!

Ga naar de Lean Global Network website