Waarom een extra LPC dag?

Nog niet kunnen certificeren?
Hoewel je met een reden deze opleiding hebt gevolgd ben je nog niet toegekomen aan het moment om je te certificeren tot Lean Black Belt. Mogelijk dat je door drukke werkzaamheden, een andere baan of andere omstandigheden je opleidingstraject tijdelijk hebt moeten onderbreken. Wij snappen heel goed dat de balans vinden tussen een opleiding volgen en aandacht schenken aan je werk, familie en overige activiteiten om een extra inspanning vraagt. Het leveren van voldoende ondersteuning bij je opleiding is voor ons erg belangrijk.

Ondersteuning van het Lean Management Instituut
We organiseren twee extra LPC bijeenkomsten in Zeist. Het doel van deze bijeenkomst is tweeledig:

  • het eerste deel van de dag is gericht op het opfrissen van je Lean kennis waarmee we je de inspiratie laten vinden om het opleidingstraject op te pakken en/of af te ronden. In een interactieve sessie maken we een visueel overzicht van de alle tijdens opleiding behandelde theorie. Als deelnemer bepaal je samen met de overige deelnemers het verdiepingsniveau en tijd per onderwerp.
  • In het tweede deel van de dag helpen we je bij het organiseren van de afronding van je certificeringsproject. Je presenteert kort de status van je A3 voor de groep, je ontvangt direct feedback in de vorm van coachingsvragen van onze trainers en overige deelnemers. We helpen je een plan van aanpak te maken voor je vervolgstappen.

Moet ik mij voorbereiden?
Neem je gemaakte A3 mee naar de cursusdag. Wellicht kan je komende weken gebruiken om je geplande activiteiten te intensiveren.

Agenda

09:00    Ontvangst en welkom
09:15    Een interactief samengesteld overzicht van de behandelde Lean theorie dag 1 – 6
11:30    De certificeringseisen nader uitgelegd
12:00    Lunch
12:45    A3 coaching: directe feedback en hulp op je certificeringsproject en plan van aanpak voor certificering
17:00    Afronding