Voor ons geldt: als we Lean doen, dan willen we het ook op de béste manier doen. Daarom zijn we als enige in Nederland nauw verbonden aan de grondleggers van het Lean gedachtegoed, Jim Womack en Dan Jones en de door hen opgerichte organisatie: het Lean Global Network. Zij deden uitvoerig onderzoek en ontwikkelden daarop de Lean methodologie, en publiceerden hierover vele boeken.

Sinds onze oprichting zijn we daarom trots onderdeel van het Lean Global Network, de leidende partij in de wereld als het gaat om Lean. Hierdoor lopen we voorop bij nieuwe ontwikkelingen, hebben we een zeer uitgebreid netwerk van leidende experts wereldwijd, en een ongekende schat aan ervaring in het werken aan vraagstukken in zeer diverse organisaties.

Daarom doen we Lean op een Lean manier: we ‘implementeren’ geen Lean, maar we gebruiken Lean om organisatievraagstukken op te lossen. We werken als enige in Nederland volgens het Lean Transformation Framework, ontwikkeld door het Lean Global Network.

We lopen voorop bij ontwikkeling en publiceren van kennis en vaardigheden. Zo ontwikkelden we als eerste en enige partij in Nederland een universitair Lean Postgraduate Programma in nauwe samenwerking met onze Italiaanse en Spaanse collega’s en Barcelona Tech. En namen we het initiatief voor Planet Lean, ons populaire online webmagazine waar we wekelijks 3 nieuwe artikelen, cases en interviews publiceren. En geven we jaarlijks meerdere Lean boeken uit en ontwikkelen we educatief materiaal op maat. En hebben we een strategische samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. We worden daarom niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd als dé leidende partij gezien als het gaat om Lean.

Ons team in Nederland bestaat uit 13 gedreven en ambitieuze mensen die allemaal bij ons in dienst zijn. Onze trainers hebben allemaal jarenlange praktijkervaring opgedaan als leidinggevende verantwoordelijk voor Lean transformaties, voordat ze bij het LMI kwamen werken. Ze putten dus volop uit eigen ervaring en zullen je helpen wat je geleerd hebt direct toe te passen in je eigen organisatie. Direct rendement voor jouw klanten, jouzelf en jouw organisatie waar je werkt of leiding aan geeft.